DJ Vlaflip en de andere DJ's van Rolleman Internet Radio live op Dutchtalk

Kom gezellig meekijken naar de uitzendingen van Rolleman Radio, hier live op Dutchtalk.nl.

Dutchtalk Videochat

Rollemanradio - 24 uur per dag leuke muziek op internet Rollemanradio is een Nederlandstalig radiostation op internet dat door een stel enthousiaste DJ's wordt gerund. Rollemanradio is in april 2011 opgericht door DJ Vlaflip, DJ Kemmy en Lady Annemieke, die met veel enthousiasme Nederlandse en soms buitenlandse muziek laten horen.

Rollemanradio op de webcam Tijdens het beheren van de chat op een zaterdagmiddag zagen wij op een van onze webcamchatrooms DJ Vlaflip van Rollemanradio het programma presenteren. Uiteraard zijn wij er even binnengelopen om kennis te maken. Door de DJ op webcam live te laten zien willen zij Rollemanradio nog leuker maken. Wij heten Rollemanradio daarom van harte welkom in hun eigen stek op Dutchtalk.

Tijdens een eerste uitzending op een zondagavond zat de chatroom tot de nok vol, en we hopen dat dat nog vele malen zo zal zijn. We hebben zelfs de chatroom een beetje moeten aanpassen omdat er normaal niet zoveel mensen inkunnen.

Dutchtalk heeft een leuk gesprek gehad met de mensen achter Rollemanradio, ten eerste op MSN, en daarna met de telefoon. Naar aanleiding daarvan is besloten een pagina op onze website aan Rollemanradio te wijden.

Wanneer is de DJ Rollemanradio op de webcam te zien? Op dit moment is er nog niet echt een schema voor de livepresentaties op Dutchtalk, maar dat zal er zeker gaan komen. Voor informatie over wie en wanneer kijk (en luister) je daarom vooral op de website van Rollemanradio.

© 2002-2011 Dutchtalk Videochat Voorwaarden Disclaimer