Hier kun je gratis je link toevoegen aan Dutchtalk linkpartners.

Vul de gegevens van je website in om je link toe te voegen. We zullen deze zo snel mogelijk controleren.

Als je website aan onze richtlijnen voldoet zullen we je link toevoegen aan de linkpartners

Dutchtalk Videochat

Hier kun je de link naar je website toevoegen om linkpartner te worden van Dutchtalk. We plaatsen je link, op voorwaarde dat je ook een link toevoegt naar Dutchtalk. Vul daarom bij "tegenlink" de URL in van de pagina waar je onze link hebt geplaatst. Die moet binnen 24 uur op dezelfde website / domein zijn toegevoegd, op de pagina die bij "tegenlink" hebt opgegeven. Dit lijkt kort, maar als je tijd hebt voor het aanmelden, heb je ook tijd om de retourlink erop te zetten. Zonder tegenlink zullen we je link niet toevoegen. De tegenlink moet als harde link in de html-code van je site staan, m.a.w: de link bevat het attribuut 'href="http://www.dutchtalk.nl/"', en mag niet als "no-follow" zijn gemarkeerd.
Op de aanwezigheid van de tegenlinks wordt een dagelijkse automatische controle uitgevoerd. Onze robot kijkt niet alleen naar retourlinks, maar controleert ook op het "nofollow" attribuut.
We zijn absoluut niet bang om links te ruilen met andere chatrooms, dus je kunt gerust je link aanmelden.
Afgezien van vakantie- en feestdagen worden de nieuwe aanmeldingen dagelijks beoordeeld, sneller dan bij de meeste andere websites.

Op het moment zien wij veel aanmeldingen van links naar nieuwe of ongerankte websites. Het volproppen van onze linkpagina met deze websites komt de kwaliteit niet ten goede. Daarom is er momenteel een stop op het toevoegen van laaggerankte websites. We vereisen daarom minimaal een Alexa-rank beter dan 1M.
Vul URL's in inclusief "http://".

Aanmeldformulier: Link aanmelden
Anti-spam code

Als je website in de categorie van de drie p's thuishoort (poker, porno en pillen) of andere achterbuurten van internet wordt deze niet geplaatst. Hierover is geen discussie mogelijk.

© 2002-2011 Dutchtalk Videochat Voorwaarden Disclaimer