Log snel in op deze leuke webcam chatbox - registratie niet nodig

Hier heb je toegang tot veel grote internationale chatrooms. Chat internationaal.

Gratis webcam chat met veel drukke chatrooms. Gratis chatten in deze chatbox met of zonder profiel.

Dutchtalk Videochat

Maak gratis je profiel. Met een profiel is en blijft je chatnaam altijd van jouzelf.

Upgrade 30 dagen je profiel voor maar 5$. Maak sneller vrienden en:

Upgrade goedkoper in de support chatroom via mobiele telefoon of Wallie Card

De internationale chatbox van Dutchtalk op het netwerk van iWebcam is een gratis webcam chat en toegangspunt tot veel drukke chatrooms. Je kan hier met of zonder profiel cammen, maar voor een optimale videochat kan je het beste een chat profiel maken.

Een profiel maken is gratis op iwebcam, maar dan kan je niet alle mogelijkheden gebruiken die er zijn. Door je profiel te upgraden komen extra opties beschikbaar, waaronder 3 webcams tegelijk zien, inzoomen, private chat en toegang tot "upgrade only" chatrooms. Als je profiel opgewaardeerd is, wordt je ook sneller vertrouwd door de andere chatters hier. Je kunt ook je tekst een kleur geven, waardoor je extra opvalt.

Upgraden kost 20 credits voor 30 dagen. Credits kan je kopen met een credit card, of sms voor 5$. Een goedkopere manier om te upgraden is via de Dutchtalk support room. Upgraden kan daar via de telefoon of een Wallie card, dus je kunt ook upgraden zonder credit card. Dit kan alleen in overleg met de roomhost als die aanwezig is. Je kan ook nog vragen aan andere chatters of ze credits over hebben.
Credits kun je terugverkopen in aantallen van minimaal 200 voor 25 dollar. Lees ons artikel voor informatie over geld verdienen met chatten.
Onder de knop "... in Room List" vind je de andere chatrooms van iWebcam, en dit zijn er erg veel.
In de chatrooms van iWebcam gelden andere regels dan op Dutchtalk, waaronder: minimale leeftijd van 18 jaar, en geen persoonlijke informatie geven in de chatroom. Omdat iWebcam een internationale chatbox is, is Engels de in het algemeen gebruikte taal.